Strictly business

Läs mer

Välkommen till Crown Collect

Det kan finnas många anledningar till att en obetald faktura ligger och dammar och faktiskt förblir obetald. Det kan vara att så att pengarna inte räcker, att fakturan glömts bort eller att någon bara struntat i att betala den. Oavsett anledning förstår vi att du vill ha dina pengar.

Om du har en fordran hos någon och den inte är betald senast på förfallo­datum har du möjlighet att lämna över skulden till ett inkasso­företag. Vi kan hjälpa dig att få betalt och ser till att det sker så snabbt och smärt­fritt som det bara går.

Vi arbetar för företag och organisa­tioner, stora som små - inom de flesta sektorer. Med vår hjälp kommer pengarna in kort och gott. Vi hjälper dig inte bara med dina faktura­påminnelser, utan tar även hand om dina inkasso­ärenden, i de fallen det gått så långt. När du anlitar oss kan du lita på att jobbet alltid blir gjort på ett korrekt, smidigt och transparent sätt.

  • Påminnelser & inkasso
    Vi hjälper dig hantera dina påminnelser och inkassoärenden

  • Likviditet
    Trygga din likviditet, låt Crown Collect ta hand om din kravhantering.

  • Juridik
    Vi hjälper dig med juridiska tjänster såsom hyresavtal, fakturor, driva konkursmål och mycket annat.

Varför du alltid ska anlita Crown Collect.

När fakturorna behöver påminnas kommer vi på Crown Collect kommer in i bilden. Det är en känslig situation att kalla in ett inkassobolag, men vi förstår vikten av att få rätsida på sina obetalda fakturor. Men vi hjälper dig inte bara med dina inkassoärenden, utan kan även hantera dina påminnelser. Vi ser till att pengarna kommer in kort och gott. När man anlitar oss kan man lita på att jobbet alltid blir gjort, på ett korrekt, smidigt och transparent sätt.
Crown Collect — Strictly business.

Hör gärna av dig

Kontakta oss Bli kund direkt

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse samt möjliggöra återkoppling. All insamlad data hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Jag godkänner